önskar jag alla besökare på LisasLivsrum!

Jag hoppas att det ska bli ett fint år med idel positiva förändringar. Jag är förtjust i förändringar, i alla fall förändringar som leder framåt.

Som vanligt har jag summerat året som gått och konstaterat att det finns en hel del ljusglimtar såsom min och syrrans konstutställning och en resa till Budapest där jag återupplivat kontakten med släktingar. Bloggandet har förstås också varit viktigt! Året avslutades med ett magiskt möte med min brorson.

Jag går in i år 2016 med några nya föresatser som jag inte vågar avslöja. Jag har slutat ge löften utan kallar det istället önskningar. Ja det är resultatet av tidigare tillkortakommanden.

Jag hoppas att ni alla får ett nytt år fullt av kärleksfulla relationer, god hälsa och personlig utveckling!

Då kör jag igång med bloggandet igen. Jag har samlat nytt material som jag vill dela. Du får gärna ge feedback på inläggen!