Kris och personlig utveckling, vårt samhälle och omvärld, vardagsandlighet och feminism!

Det handlar om praktisk tillämpning av kunskaper och livserfarenheter. Från att ha varit en utpräglad teoretiker som slukade litteratur som jag inte hade tid att reflektera över, drabbades jag av psykisk sjukdom och hamnade i en omöjlig livssituation. Med framförallt biblioterapi, musik, andliga övningar och friskvård lyckades jag ta mig tillbaka till livet igen. Min blogg handlar mycket om kris och utveckling.

Vill du också leva ett mera balanserat liv?
Funderar du också på vad verklig framgång i livet innebär?

Efter en lång tids sjukdom orkar jag vara aktiv igen!

Jag är aktiv i samhället igen. Krisen mynnade ut i ett samhällsengagemang där jag får nytta av mina samlade kunskaper och erfarenheter. Efter att ha fått rätt på mig själv riktar jag mig utåt för att vara med och påverka och förändra vårt samhälle i en hållbar riktning. Framöver kommer bloggen att handla mer om samhället och allas rätt att vara del av gemenskapen.

Hur ska vi leva tillsammans så att alla har det bra?
Hur kan vi göra skillnad?

Min andliga guru:

Min andliga guru är den indisk-amerikanska läkaren och författaren Deepak Chopra som har gett ut över 50 böcker. Jag kan varmt rekommendera Chopras böcker till dig som intresserar dig för andlighet och personlig utveckling.
Deepak Chopras hemsida.


Senast bloggat

Ett misslyckande

20 juni, 2024|0 Comments

Jag ville vara god. Ville vara en god människa. En medmänniska. Jag kämpade hårt med att vara god. Fick lätt skuldkänslor och samvetsbetänkligheter. Det räckte inte hela vägen. Jag klarade inte att vara så bra [...]

Marginaliserad

1 juni, 2024|0 Comments

Att vara marginaliserad är att verkligen vara ute i marginalerna. Du är långt ifrån centrum, bortkopplad, icke-delaktig, maktlös och tystad. Du har ingen chans att påverka. Jag har läst om marginalisering och jag har upplevt [...]

Hur ont kan det göra?

25 maj, 2024|2 Comments

Jag har drabbats av smärta. Det är länge sedan jag insjuknade i min första psykos, över 28 år sedan nu. Jag visste inte att något kan göra så ont. Jag visste inte heller att man [...]