Jag brukar ha höga förväntningar på kommande år såhär på nyårsafton. Jag brukar också bli bittert besviken. De senaste decennierna har varit fulla av motgångar.

I år provar jag en ny strategi. Jag går ut med rimliga förväntningar på år 2020 och kommande decennium. Jag har accepterat att jag har en sjukdom som väldigt lätt gör mig nedstämd. Jag vill slippa bli besviken på grund av alltför höga förväntningar.

Jag är glad och tacksam om jag får ihop livspusslet någotsånär. Jag är glad och tacksam om jag inte drabbas hårt av livet under 2020. Jag är glad och tacksam om mina nära och kära också tar sig helskinnade igenom nästa år.

2019 var ett omtumlande år för mig. Min far ramlade ner från ett tak och blev allvarligt skadad. Han överlevde dock. Det hände fler sorgesamma saker och livet förändrades. 2019 hade också glädjefyllda ögonblick. Jag var på två semestrar under året och det är lyx för mig.

Jag önskar er alla ett Gott Nytt 2020! Om du också går ut i det nya året med rimliga förväntningar så hoppas jag att året blir mycket bättre än du förväntar dig!