Så har jag äntligen startat med mitt individuella projekt: Passion Project. Under resten av MYWAY-tiden till slutet av april kommer jag att utveckla mina egna idéer.

Drömmen är att starta eget företag där jag säljer både produkter och tjänster. I MYWAY får jag den professionella hjälp jag behöver för att komma igång. MYWAY har i år fokus på samhällsentreprenörskap, det vill säga företagande som ger mig en lön och samtidigt bidrar med gott till samhället.

Att få möjlighet att jobba med mina intressen är lockande. Det är här min passion finns och där det finns passion och hjärta kan det bli riktigt bra tänker jag. Det finns förstås många hinder att ta sig över för att det ska bli verklighet men jag får också god hjälp och stöd av många som generöst delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Utan MYWAY hade jag inte vågat eller orkat. Just nu känner jag verkligen att ensam är inte stark.

Det här är kul! Bland det roligaste jag gjort! Jag känner livslusten spritta i hela kroppen. Och jag använder min knopp till det yttersta för att hitta de bästa lösningarna. Och det är då jag trivs bäst: När både hjärtat och hjärnan får arbeta! Åh vad jag har längtat efter detta tillstånd under den långdragna sjukdomstiden. Lite ketchup-effekt just nu.