Luften gick ur mig. Jag har gått in i ett stand-by-läge. Nu existerar jag bara.

Jag är sjukskriven och har inga måsten på min agenda. Jag är trött och seg. Jag gör bara det jag vill och det som är nödvändigt. Jag har inte ens ett alarm så jag vaknar av mig själv.

Till slut släppte jag taget om allt och tillät mig att bara vila. Det blir lite tråkigt emellanåt att bara vara men jag tror faktiskt att jag behöver det. Jag sover fler timmar om dygnet nu och känner mig mer avslappnad än på evigheter. För att jag inte helt ska förfalla har jag skaffat mig ett gym-kort och kommit igång med fysisk träning.

Jag dricker bara kaffe på morgonen. Jag ska försöka få ordning på min sömn och koffeinet stör sömnen. Jag brukar dricka mycket kaffe så det är en stor förändring för mig. Nu dricker jag mera grönt te med mjölk och honung.

Lite oro finns att jag inte kommer att orka ta mig tillbaka till ett aktivt liv.