Att komma till klarhet kan vara en väldigt komplicerad process. Det kan ta åratal att hitta svaret på ett problem och ibland kanske vi inte lyckas.

Men när poletten äntligen trillar ner så är svaret ofta glasklart och vi kan bli förvånade att vi inte tidigare såg det som nu är uppenbart.

Vi vet när vi hittat det som är sant för oss för det känns i hela kroppen. Vi bara vet när vi skådat ljuset.

Så jag hävdar att sanningen är enkel. Det är vägen dit som är snårig. Och jag hävdar åter att du inte har förstått om du inte kan förklara på ett begripligt sätt för andra.

Jag har kämpat med ett problem i många år som nu ter sig ganska trivialt. Det tog lång tid för mig att mogna och integrera det som hjärnan redan förstått långt tidigare. Vi är inte färdiga förrän vi är färdiga helt enkelt. Hela vår varelse måste vara med på tåget: intellektet, psyket, själen och kroppen.

Jag tror oftast att jag ska hitta svaret till slut och jag ger inte upp förrän jag nått klarhet. Jag säger inte att min sanning är din sanning utan bara att jag vet när något är sant för mig. Och sanningen gör mig sannerligen fri!