Det kan vara svårt att få grepp om vad jag vill göra. Alla dörrar är inte öppna för mig och jag är förvirrad.

Ett första steg kan vara att sluta göra det jag inte vill göra. Jag tror aldrig jag får tillbaka livslusten och glädjen om jag gör det jag inte vill egentligen. Det finns tillräckligt många måsten i livet i alla fall.

Så då får det bli tomt ett tag. Jag väljer bort relationer och saker som inte ger mig någonting. I tomrummet kan det skapas något nytt, kanske nya idéer.

Jag tror att jag är redo att ta detta steg först nu: jag skräms inte lika mycket av tomrummet som tidigare. Just nu tycker jag att det är skönt att dra mig tillbaka och att inte jaga aktiviteter.

Jag ska snart resa till Budapest tillsammans med människor jag tycker om. Det är något jag verkligen ser fram emot. Jag gör det främst för min egen skull och jag kan ärligt säga att det är något jag VILL göra.

Hur ser ditt liv ut? Gör du en massa saker som du egentligen helst skulle slippa?