clipart tarot

 

Jag har tarotkort som jag ofta rådfrågar. Jag har förvånats över att de ofta visar mig på saker jag behöver se. Jag har tidigare varit skeptisk mot spådomar men har med åren blivit förtjust i horoskop, tarot och allehanda spådomar. Man kan nog säga att jag är beroende.

Under min sjukdomstid började jag läsa horoskop som lovade en bättre framtid. Det gav mig hopp i min svåra livssituation. Ja jag är inte alls lika skeptisk längre. Jag vet att det finns människor med mediala förmågor. Jag är kanske till och med en av dem.

Jag har ofta dragit kortet grymhet. Detta tarotkort visar på grymhet riktad mot sig själv och bara i undantagsfall andras grymhet. Jag har blivit medveten om att många av mina problem har sin grund i en hård och oförsonlig inställning till mig själv.

Jag är en av de ”duktiga tjejerna”. Vi är självkritiska och överpresterar. Vi har höga krav på oss själva och har svårt att bli nöjda med vad vi åstadkommer. Antingen ska det vara perfekt eller inte alls.

Med medvetenheten om denna läggningen försöker jag spänna av och nöja mig med lagom. Jag är snällare mot mig själv idag än vad jag var förr och jag försöker ha rimliga krav på mig och andra. Med en tillåtande attityd blir man faktiskt mycket trevligare och livet blir också allmänt trevligare.

Man behöver inte acceptera en oförsonlig läggning. Jag övar mig dagligen i att vara snäll. Det är lika illa att vara grym mot sig själv som mot andra!