Min Facebook kryllar av bra tankegods. Jag är av åsikten att vårt sätt att tänka är av största vikt. När vi tänker på ett konstruktivt och smart sätt så främjar detta hälsa lika mycket som nyttig mat, motion och bra relationer eller annat.

Jag läste dessa ord i slutet på 2017 och jag upplevde eufori. Om något hjälper mig att sluta oroa mig så är det dessa ord: Det som är menat att ske kommer att ske oavsett vad jag gör. Allt hänger inte på mig och mina handlingar. Det finns en högre mening.

Jag tycker att det är oerhört värdefullt att hitta konstruktiva och produktiva sätt att tänka på. Det är i princip den största gåva någon kan skänka mig. Och inför 2018 tar jag med mig 11.11 Awakening Code¨s geniala budskap.

Eftersom jag har haft problem med min mentala hälsa har jag blivit medveten om hur viktigt det är att tänka på ett uppbyggligt sätt. Jag har förstått att man kan förstöra väldigt mycket med sitt tänkande. Hjärnspöken, som inte har något med verkligheten att skaffa, kan bli till verklighet om vi ger näring till tankarna. Ett vanligt exempel är svartsjuka. Ett annat är katastroftänkande.

Lugnet jag känner just nu är värt mycket! I cannot fuck it up!