You may say I´m a dreamer, but I´m not the only one

Imagine av John Lennon

 

Jag och min goda vän Kari brukade leka en lek. Vi fantiserade om hur mycket pengar vi skulle vinna på lotto. Det är oklart hur det skulle gå till eftersom jag inte spelar på lotto. Men det var bara en lek som sagt.

Vi började med 10 miljoner. Men sedan kom vi till insikten att vi kan välja vilken summa vi vill. Vi behöver inte begränsa oss. Så då tog vi i och önskade oss 467 miljoner istället.

Det är det härliga med drömmar och fantasier. Man behöver inte önska små saker. Man kan drömma precis hur stort som helst. Leken med Kari resulterade i en viktig insikt. Jag behöver inte begränsa mina fantasier.

Det finns människor som drömmer stort. De heter Moder Teresa, Lennon,  Winfrey, Jobs, Beyoncé, Gates och en massa annat. Det är människor som tror att de kan göra en förändring och så går de ut och gör det. De har något viktigt att lära oss andra: det är viktigt att tro på sig själv.

Mina drömmar är betydligt större idag än de en gång var.

Dröm stort!