I´m tired of trying to be normal

I´m always overthinking

I´m driving myself crazy

So what if I´m fucking crazy

Crazy av Bebe Rexha

Efter ett decennium av galenskap kvicknade jag till. Jag påbörjade min återfärd in i samhället. Bland annat började jag en arbetsrehabilitering.

Jag hade mycket att bevisa för omvärlden. Jag ville visa att jag var pålitlig, trovärdig och kompetent. Så jag har hållit mina löften och varit någon att räkna med i vått och torrt. Jag har varit överdrivet vuxen och präktig. Präktighet är annars något jag har haft väldigt svårt för. Präktighet och självgodhet.

När man inte har något att bevisa för andra är man fri. Så jag har inte precis varit fri de senaste 9 åren. Inom mig har en känsla länge bubblat att jag har blivit en tråkmåns. Nästa steg är att släppa loss. Att fullständigt skita i om någon ser mig, dömer mig eller stör sig på mig. Att vara mig själv fullt ut.

Den enda som klarar sig från att bli kritiserad är den som saknar egna åsikter eller personlighet. Jag har gömt mig länge nog på grund av rädsla.