Jag flydde till Karlshamn. Man kan säga att jag fick asyl i Karlshamn. Och nu är jag på väg hem igen!

Jag återvänder till Olofström till mamma och pappa och mina barndomsvänner. Jag har arbetat med min hälsa i Karlshamn som aldrig blev min kommun. Det var ett enda kneg hela tiden.

Jag vill ha lugn och ro nu. Vill sluta kämpa och sluta strida. Vill sluta försöka ta mig in i gemenskapen. Jag känner mig färdig här. Jag uppnådde nog ändå det jag föresatte mig tror jag. Jag kom till punkten då jag fick nog. Jag är ganska nöjd med mig själv.

Saker blir inte som vi tror. Det blir annorlunda. Det jag inte fick på det yttre planet uppnådde jag på det inre planet. Jag kom till ro med mig själv till slut. Det som ser ut som ett misslyckande behöver faktiskt inte vara det. Det finns många olika måttstockar har jag lärt mig.

Jag gav allt! Jag gjorde så gott jag kunde. Och mer kan ingen begära, inte ens jag själv!