Min mage är min svaga punkt. Om jag har problem så märks det genast på maghälsan.

Jag hade inget val. Jag var tvungen att säga upp min anställning. Jag kom till en punkt då det var nödvändigt med förändring. Och jag visste att det skulle bli ekonomiskt svårt.

Att leva på små pengar försämrar min hälsa. Jag får ont i magen varje gång jag går till en affär och får skynda hem till toaletten. Nu har jag satt ut alla mjölkprodukter för att se om det har någon betydelse. Kanske är det enbart psykosomatiskt.

52 dagar utan pengar från A-kassan. Det blir drygt 10 veckor. Jag straffas för att jag självmant lämnar mitt arbete trots att jag inte kan utvecklas vidare på det jobbet. Ja, jag har en hel del åsikter om arbetsmarknadspolitiken.

På torsdag ska jag börja få pengar om jag räknat rätt. Och förhoppningsvis kommer min mage i ordning igen. Men jag stör mig på att utsatta människor får än mer problem på grund av den ekonomiska politiken som förs.