noter

 

 

Idag ska jag börja sjunga i kör. Jag sjunger inte bra men tänker att det är väl som med allt annat: Övning ger färdighet. Det är en må-bra-kör så jag hoppas att kraven på att sjunga rent ska vara lite lägre än i en annan kör. ”Och någon gång träffar man rätt ton” som körledaren sa.

Jag ska också köpa en gitarr. Jag gick i musikskolan som barn och spelade gitarr. Så jag har kunnat noter och några ackord en gång för länge sedan.

Det känns fantastiskt spännande och lite skrämmande. Jag visualiserar bilden av mig sittande vid en lägereld spelandes och sjungandes och att det låter bra! Jag har bestämt mig för att göra det jag tycker är kul utan att låta en massa hämningar hindra mig. Det finns det som är allvarligt och det som är lite mindre allvarligt och det är klokt att skilja dem åt. Så här ska sjungas och spelas för fulla hjärtat!

Jag kommer att träffa nya människor idag i ett sammanhang som är nytt för mig. Det är också spännande! Jag undrar vilka som dyker upp! Jag återkommer med rapport!   😀