Min livserfarenhet är att vi får det vi önskar oss. Och då får vi vara försiktiga och tänka noga efter vad vi vill ha i livet.

Jag önskar mig numera fysisk, psykisk och andlig hälsa. Det verkar ofarligt att önska sig hälsa.

Kanske är det lagen om attraktion som verkar i våra liv när vi får det vi önskar. Egentligen skulle det vara bättre om vi får det vi behöver men så verkar det inte vara faktiskt.

Jag har önskat mig erfarenheter och det har jag också fått. Jag har velat gå genom kris till personlig utveckling vilket också skett. Jag har ångrat mig många gånger under resan men då har det varit för sent. Jag var mitt uppe i röran.

Men jag tänker att det aldrig är för sent att önska sig nya saker. Och denna gång har jag reflekterat. Pengar verkar vara dumt att önska sig. Det finns så många rika människor som är olyckliga. Framgång är inte heller ett säkert kort. Man kan vara framgångsrik och förfärligt ensam. Lycklig däremot verkar ganska ofarligt så jag kör på det också.

Har du fått det du önskade dig? Blev det som du trodde och ville? Eller är det kanske dags att ändra på önskemålen?