Då har jag gått på julledighet! Det har varit två intensiva månader i MYWAY-projektet och det ska bli skönt med en paus nu. Jag har en del uppgifter som jag ska jobba med under ledigheten och det ser jag fram emot.

Jag behöver landa i mitt nya liv. Ett liv som är betydligt mera aktivt än tidigare. Och betydligt roligare! 😀 Det är lätt hänt att jag springer ifrån själen som också vill komma till tals: Jag är fast besluten att leva ett andligt liv även när jag är upptagen. Det är inte alltid lätt men jag ska fixa det eftersom jag behöver det andliga lika mycket som jag behöver sysselsättning.

Jag har lite idéer för framtiden – jag ser fler möjligheter idag än tidigare. Våra ledare Cissi och Sofie är duktiga på att öppna dörrar och jag är angelägen att utforska vad som finns på andra sidan. Men först ska jag göra en inventering över vilka kompetenser jag kan erbjuda och vad det finns för efterfrågan. Jag letar också efter personer som jag kan samarbeta med mot ett gemensamt mål.

Så jag har en hel del utmaningar framför mig. Jag har genom MYWAY kommit till insikt om att jag måste komma till skott någon gång. Jag kan inte förbereda mig i all evighet. Jag kan lära mig mer samtidigt som jag utövar min profession. Jag längtar efter att göra mer faktiskt arbete.