Feminister är häftiga tjejer. Och häftiga killar gillar häftiga tjejer.

Vi feminister är intelligenta personer som använder våra hjärnor till väsentligheter. Blir du rädd för feminister? Kanske säger det mer om dig än om feministen. Vi tjänar på att syna våra rädslor. Där finns så mycket att lära.

Gillar du mig bättre när jag är kuvad och tyst? När jag lägger alla mina resurser på mitt utseende och på min vikt? När mitt liv kretsar på att behaga dig och blåsa upp ditt ego? Vad säger det om dig?

Ja jag vill klara mig själv. Jag vill inte vara beroende av en man. Jag vill ha ekonomisk jämställdhet så att jag också kan välja hur jag vill leva. Och ha möjligheten att gå ur ett förhållande när det inte är bra. Om du bara kan hålla fast en kvinna för att hon behöver dina pengar så är det inte mycket att ha.

När kvinnor använder sin intelligens och förmåga till väsentligheter så har vi oerhört mycket att bidra med. Det är ju rent korkat att inte använda denna oerhörda resurs. Världen står inför stora utmaningar och vi behöver all intelligens. Och det faktum att kvinnor är mer fredliga än män är ett tungt argument för att ge kvinnor mer makt.

Jag blir trött på er som gillar mig bättre när jag är nedtryckt i skorna.