I fredags avslutade vi MYWAY och jag var väldigt trött. Jag var förstås nöjd att jag tagit mig igenom hela utbildningen men jag hade ansträngt mig till min gräns den sista tiden och jag var extremt trött.

Det har tagit hela helgen att varva ner och det är först nu på söndag eftermiddag som lugnet börjar infinna sig. Nu behöver jag några dagar att landa i min nya tillvaro som arbetslös. Jag ska förstås söka jobb men jag ska hålla kraven nere i övrigt. Lägenheten behöver städas men som sagt nu är det först och främst landning som gäller.

Sista tiden tappade jag den andliga biten och jag märker att jag behöver andlighet för att inte bränna ut mig. Nu ska jag avsätta tid för mina andliga behov så att jag hittar balansen.

Jag är förstås nöjd att jag klarade av det hela vägen. Det var inte lätt för mig. Jag har inte varit igång på heltid på lång tid. Sista tiden var jag tvungen att ta behovsmediciner för att somna på kvällarna. Och nu måste jag vänja mig av vid sömntabletter. Igen!

Men nu är det över och ingen kan ta detta ifrån mig: Jag har gått igenom MYWAY. Jag vet hur det känns när människor tar min historia ifrån mig och förnekar att jag har klarat saker som jag faktiskt klarat.