Nu har jag landat efter MYWAY. Det tog sin lilla tid! Just nu är jag hos mamma. Vi hjälper varandra. Jag assisterar mamma och hon bistår med sällskap och trivsel.

Vi äter tillsammans. Jag tycker om att äta tillsammans med andra. Som ensamstående är jag van vid att äta själv och det är tråkigt. Det blir inte att jag lagar särskild variationsrik mat till mig själv. Nu har mamma önskat stekt sill med potatismos så då får det bli så.

Jag kan inte rusa från den ena aktiviteten till den andra. Det finns något gammalt indianskt ordspråk som säger att vi måste ta oss tid att vänta in själen. Och det måste jag faktiskt göra annars bränner jag ut mig. Jag förstår inte människor med fullspäckade scheman. Hur klarar de av det? Det funkar inte alls för mig idag.

Så jag tar det lugnt och grundar mig själv. Fötterna på jorden först och främst och sedan kan jag blicka mot stjärnorna. Det är lika viktigt att vara rotad som att låta tankarna flyga. Jag tror att föreningen av de två främjar kreativitet.

Så jag tar det lugnt med gott samvete för jag vet att det är bra för mig. I helgen är det också Holje Marknad i Olofström. Det blir nog en runda bland stånden. Karusellerna håller jag mig borta ifrån.