Då har vi avslutat vår utbildning i samhällsentreprenörskap. Vi har fått en massa kunskaper och verktyg. Vi har praktiserat och fått ett större kontaktnät. Nu är det dags att omsätta kunskaperna IRL.

Jag känner mig taggad. Jag är så nöjd med MYWAY, både kvalitén på utbildningen och min egen insats. Detta är definitivt inget slut för mig utan en början. Jag ska vara öppen för allt som kan komma i min väg. Vara en JA-sägare tills jag hittar rätt. Det känns som om möjligheterna är flera nu. Mitt självförtroende är också bättre. Jag har aldrig känt mig bättre rustad för framtiden.

Detta är att vara äkta tillfredsställd. Att ha klarat något som är svårt. Att ha utmanat sig själv. Att ha övervunnit rädslor. Denna tillfredsställdhet ger frid och lycka.  Det bubblar i mig. Jag vill komma igång och förverkliga mina framtidsplaner. Och jag ska faktiskt sätta mig och idégenerera och göra en plan, precis som jag har lärt mig i MYWAY.

Jag känner så mycket tacksamhet. Att jag får livet åter. Att det finns människor som hjälper mig. Att det är vår. Att jag får ha dessa behagliga känslor i min kropp. Jag blir bara mer och mer övertygad om att människor måste förverkliga sig för att må bra.