Det är fullständigt tillåtet att klaga. Det är till och med lagligt. Du behöver inte ursäkta dig att du klagar!

Spela inte känslor som du inte har! Jag uppskattar att du är ärlig och rak. Och när jag frågar hur det är så är det ingen artighetsfras. Du får svara uppriktigt på frågan.

Vi är många som inte bara vill se framgångar i sociala medier. Vi vill se verklighet! Vi vill veta hur det är även de sämre dagarna. Vi vill slippa känna oss misslyckade för att alla andra är så lyckade i allt de företar sig.

Jag har mer och mer börjat säga hur jag har det. Om du frågar får du vara beredd på ett ärligt svar. Och det är ju helt upp till dig att inte fråga.

Det är nästan som att det blivit fult att klaga. Som att vi förväntas gå omkring och vara positiva hela tiden. Och då blir det heller inga förändringar. Jag klagade på en läkare för ett tag sedan med resultatet att han inte fick förlängd tjänst. Mitt klagande ledde fram till ett för mig positivt resultat. Jag slipper att i fortsättningen få kränkande frågor från en fördomsfull yrkesman.