Nä, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen

Jag ska bara vara mig själv

Bara vara mig själv av Laleh

Jag tål inga taskigheter längre. Min radar är känslig mot folk som försöker trycka ned mig. Istället för att fråga mig vad jag gjort för fel den här gången undrar jag istället vad det är för fel på dig som inte kan vara trevlig.

Det gäller även taskigheter från mig själv. Jag tänker på att behandla andra väl men kan inte heller vara taskig mot mig själv. Det går inte längre.

Jag har varit oförsonlig och drivit på mig länge. Jag har varit missnöjd med mig själv. Men inte längre.

Det är väl värt tiden att arbeta med sig själv. En dag är man färdig och man har tillägnat sig ett nytt förhållningssätt.

Så jag är faktiskt nöjd nu. Jag har präglat in ett nytt sätt att vara. Och det är att i alla lägen vara snäll mot mig själv. Och kräva detsamma av mitt umgänge. För jag behöver inte umgås med människor som vill förminska mig.

Nä, jag ska bara vara mig själv! Och aldrig ta skit igen!