Ibland måste man göra saker som man inte är så förtjust i eller bra på. Det är naturligtvis bra att skaffa sig nya färdigheter.

Någon sa att Zlatan Ibrahimovic aldrig hade blivit en så bra fotbollsspelare om han hade ägnat sig åt sådant som han är mindre bra på. Det ligger en hel del i det.

Att acceptera att man inte är bra på eller klarar vissa saker kan vara svårt. Men det kan också vara väldigt skönt att undvika sådant som vi bara svettas över. Det finns andra som fixar sådant som är svårt för oss. Jag är effektiv när jag använder mina skills. Jag vill också bli ännu bättre på det jag är bra på. Att hitta sitt kall kan vara befriande.

Vi är många som vill göra gott och det finns oändliga sätt och möjligheter till det. Någon bryr sig mest om djur, någon annan om barn, en tredje om miljö, någon ytterligare om rättvisa och så vidare och så vidare. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Så nu ska jag försöka utveckla det som jag är bra på och lämna det som vållar mig en massa besvär. Jag har kommit på att jag inte orkar slita mitt hår eller må dåligt när jag kan undvika det. Jag accepterar att .jag har begränsningar på vissa områden.

Det är skönt att vara effektiv och att vara på rätt ställe. Det kan vara svårt att hitta dit men när vi väl är där så känns det i hela kroppen!