Mitt kontrollbehov är stort. För att återhämta mig från sjukdom har jag hållit hård koll på det mesta. Jag har behövt ordning och reda i större grad än tidigare.

I Love Project på MYWAY har jag tvingats släppa på kontrollen och det har varit en obehaglig upplevelse. Jag gick utanför min Comfort zone första veckan av projektet och det resulterade i en ganska kraftig reaktion.

Det var nyttigt för mig. Jag pratar om tillit till andra och Universum och nu praktiserade jag det In Real Life. Jag tror att jag växte flera tum av erfarenheten.

Om jag ska kunna samarbeta med andra i grupp så kan jag inte hålla i alla trådarna själv och förutse allt som händer. Jag minns att jag och min syster Judit roade oss med att titta på Mission impossible serien för många år sedan. Vi skrattade åt att huvudpersonerna kunde förutse precis allt som hände och på så sätt förbereda minsta lilla detalj. Jag har försökt att leva lite på samma sätt under lång tid.

Det finns potential till utveckling när man går utanför sin Comfort zone. Det måste bara vara ett lagom stort steg. Och nu har jag kommit till insikt att jag behöver släppa på kontrollen för att växa.

Det är något stort att lita till att även andra människor fixar saker och ting. Att ha låga förväntningar på andra gynnar inte någon och är heller inte särskilt smart. När vi förväntar oss att andra kan ro saker i hamn så växer både vi själva och andra. Jag vill väldigt gärna lära mig att leva med mindre koll. Jag tror att livet blir roligare och att det finns mer utrymme för spontanitet. Så det får bli min nästa utmaning!