Man hör ofta att man ska följa sin magkänsla. Många gånger är det rätt sak att göra men inte alltid.

Känner man att något är väldigt fel i en situation eller med en annan människa så ska man förstås vara extra uppmärksam. Jag tror sällan att det är inbillning när vår magkänsla säger ifrån.

Men ibland behöver man sätta sig över känslan. Om man alltid backar när magen säger ifrån så kommer man inte långt. Det finns mycket som är skrämmande utan att vara direkt farligt. Vi kan ha en massa rädslor som hindrar oss att leva. Och ger man efter så fort något är skrämmande så tar man sig aldrig över sina rädslor.

Jag har haft mycket jobbiga känslor i mitt liv. Jag har ändå fortsatt framåt för min vilja har varit starkare än min rädsla.

Jag tror att det är jätteviktigt för vår mognad att kunna sätta sig över somliga känslor. Ibland måste vi låta vårt huvud leda oss. Vi gör saker trots att det tar emot och trots att vi hamnar utanför vår Comfort zone men vi ser samtidigt nyttan med det vi gör. För att komma från punkten A till punkten B måste jag göra vissa saker. Det finns hinder att ta sig över och på resan byggs vi upp och blir starkare och starkare för att klara ännu större utmaningar. Det finns sällan genvägar för att nå vårt mål.