Jag är en människa som bryr mig mycket.

Just nu bryr jag mig mindre och det är skönt. Jag har brytt mig så länge och det gör mig trött.

Man kan bry sig om viktiga saker eller mindre viktiga saker. En sak som jag tycker är mindre viktig är att bry sig för mycket om vad andra tycker. Att följa sitt eget hjärta är en mycket bättre idé. Jag blir fri när jag skiter i omgivningens åsikter hur jag ska vara eller vad jag ska göra av min tid.

Jag orkar inte heller lägga ner så mycket tid på hur jag ser ut. Jag har nog accepterat mitt utseende och form. Det är en ganska ny erfarenhet och jag upplever frihet.

Detta är jag, take it or leave it! Jag ska inte göra fler akrobatkonster för att passa in! Om du inte gillar mig sådan jag är så gillar du mig helt enkelt inte. Och om jag gör om mig för att passa in så är jag inte mig själv. Och jag tror faktiskt att det är en stor mening att vi ska vara oss själva. Jag tänker att det är en stor fördel med att bli äldre. Vi har hittat fram till ett mera genuint uttryck av oss själva.

Så just nu njuter jag av att bry mig lite om sådant som jag tycker är mindre viktigt.